Hopp til innholdet

Gantic presenterer: Faresin teleskoptrucker!

Gantic er stolte av å nå tilby teleskoptrucker fra Faresin. Faresin er en italiensk produsent som har over 40 års erfaring i markedet. Deres visjon har alltid vært å utvikle, produsere og selge kvalitetsmaskiner som er innovative og fremtidsrettede for bygg-, anleggs-, industrielle, landbruks- og dyreholdsektorer. Deres teleskoptrucker kommer i en rekke modeller og konfigurasjoner slik at du får en maskin som er tilpasset dine behov. 

 

En teleskoptruck er mer manøvrerbar enn en klassisk traktor med frontløft og sikten er bedre. En annen fordel med teleskoptrucker er deres allsidighet, takket være antall tilgjengelig tilbehør som gafler, bøtter, kroker, gripere, kurv og mye mer.

Teleskoptrucker er svært nyttige i bygg- og anleggsbransjen takket være deres fleksibilitet. De kan være svært høye (17 meter) og ha høy kapasitet (7tonn), og kan være nyttige for løft og håndtering av byggematerialer. 

En teleskoptruck kan brukes til ulike formål på en gård. Fra å håndtere korn, til å distribuere for til dyrene. Den kan være nyttig i rengjøring av stall, flytting av høyballer med balleklemmen, og til å bære tung last ved hjelp av gaflene.

Når de brukes i hagebruk, er de ideelle for flytting i mer begrensede områder. De brukes også til høsting og lagring av grønnsaker, eller til flytting av gjødsel og plantekasser, eller til generelt vedlikeholdsarbeid.

Teleskoptrucker er i tillegg viktige for logistikken, spesielt hvis de er utstyrt med elektrisk motor slik at de kan jobbe i lukkede varehus

6.26 helelektrisk

Stjernen på laget! I tråd med Gantic sin visjon om et grønnere skifte er vi stolt over å kunne tilby en helelektrisk teleskoptruck. Faresin 6.26 er en kompakt elektrisk 4×4 teleskoptruck med løftekapasitet på 2600 kg. Løftehøyden er på hele 6 meter. Den har i tillegg nullutslipp, noe som gjør at den kan brukes på steder der tradisjonelle teleskoptrucker med fossilt drivstoff ikke kan benyttes. Trucken har et oversiktlig og komfortabelt styrehus, som bidrar til mer effektiv bruk. Den har også et svært lavt støynivå.

Vi hjelper deg gjerne med å finne en teleskoptruck som passer for dine behov. Ta kontakt på epost post@gantic.no eller kontakt oss på telefon 55 31 55 31