Hopp til innholdet

Besøk hos Faresin og Palazzani i Italia

Daglig leder i Gantic, Erlend Oen Hatten, og tre av Gantics selgere var denne uken på tur til Italia for å besøke to av våre produsenter; Faresin, som vi nylig startet et samarbeid med, og Palazzani, som vi har hatt et godt samarbeid med i flere år. Første stopp på turen var hos Faresin i Breganze (Vicenza). 
Gantic har nylig inngått et samarbeid med Faresin Industries.
Vårt fokus vil være den helelektriske 6.26FE med løftehøyde på 6 meter og kapasitet på 2.6 tonn, men vi skal også levere teleskoptrucker fra Faresin med løftekapasitet opp til 4,5 tonn og løftehøyde helt opp til 17 meter!
Faresin ble grunnlagt av Sante Faresin i 1973, og leverer mikservogner og teleskoptrucker til kunder i hele verden. Selskapet er familieeid, og leverer innovative maskiner innen jordbruk og industri.
Vi ble vist rundt av den svært kunnskapsrike Nicolae Manea, som er ansvarlig for det meste av eksporten til Faresin Industries på verdensbasis. Han kan omtrent alt som er verdt å vite om teleskoptrucker og sørget for at vi fikk en lærerik og morsom dag! 

Palazzani Industries

Onsdag gikk turen videre til våre gode samarbeidspartnere i Palazzani Industries i Brescia, Italia. 
Palazzani produserer beltegående lifter som har utmerkede terrengegenskaper og kan komme til ved alle typer terreng og arbeidsplasser, og kan klatre i helninger fra 40° og opp til 60°.
Palazzani er et selskap med en erfaring på over 85 år, som spesialiserer seg på jordflyttingsmaskiner, personløftere og minikraner.
Guttene våre fikk virkelig kjenne på høydeskrekken i disse liftene!
 
Vi hadde noe fantastiske dager i Italia og dro hjem med mye ny kunnskap i bagasjen som vi gleder oss til å dele med våre kunder!