Hopp til innholdet

Gantic utstiller på Dyrsku'n i Seljord, 9-11 september!

Dyrskun 2022 med gantic
Endelig er Dyrsku`n i gang igjen 9-11 september etter flere år med pandemi, og vi i Gantic kan med stor glede og iver meddele at vi nok en gang stiller på denne store messen! 

Dyrsku’n er et fantastisk arrangement for både store og små hvor vi i Gantic har hatt utstillinger i flere år, og vi kommer aldri tomhendt! I år har vi med oss alt fra kvistkuttere og stubbefresere fra GreenMech og Laski til teleskoptrucker og lifter fra Faresin, Niftylift og Zoomlion som vi med stolthet skal vise frem. Alt du trenger for å få arbeidet gjort! Vi er opptatt av og levere gode produkter av best kvalitet for og skape verdi for våre kunder! På messen ønsker vi å gi en god tilnærming til våre produkter, og lærer deg gjerne mer om våre produkter og ikke minst gi deg muligheten til og prøvekjøre dem! Hva er vel bedre enn å få prøvekjørt før man kjøper?

Kom innom vår stand (i412) til vårt fantastiske team for en prøvetur, en kopp kaffe og en hyggelig prat!

Gantic på dyrskun
Erna Solberg på Dyrskun
Litt om historien bak Dyrsku’n

Vi drar helt tilbake til 1800-tallet da Norge fikk egen grunnlov, dampmaskinene ble til og Eidsvoll-banen hadde sitt opphav. På 1850-tallet kom bøndene sammen og startet salg og handel av dyr i Telemark, og etter hvert som messen vokste kom det flere til med ulike handelsvarer. Ettersom årene gikk ble ønsket om en fast plass for den årlige messen sterk, da strakk Even Høyesen Nordgarden ut hånden og stilte med et 100mål stort område til dispensasjon. Samtidig jobbet den nevneverdige Johan Lindequist tett sammen med myndighetene, som de sammen avgjorde at messen skulle få en fast plass og avholdes i Seljord. Og slik ble historien om Dyrsku’n til! Og nå 150 år senere avholdes messen fremdeles med over 90.000 besøkende og flere hundrede utstillere hvert år! 

Dyrskun på 1900 tallet
Dyrskun fra gamle dager
Under får dere en liten snik titt på noen av maskinene vi viser frem på messen i år!
Faresin 6.26 teleskoptruck
Faresin 6.26 Helelektrisk 

Faresin 6.26 er ikke bare rå flott og se på, den er også en av de første helelektriske 4×4 teleskoptruckene i verden med løftekapasitet på hele 2600kg! 

Det faktum at den har null CO2- utslipp gjør at den kan brukes selv i lukke miljøer som varehus, logistikkområder og til landbruksaktiviteter, noe som forbedrer nivået av komfort og sikkerhet på arbeidsplassen! 

Det lave støynivået gjør at den kan brukes der bruk av forbrenningsmotorer ikke er anbefalt. Faresin 6.26 sørger for redusert påvirkning på miljøet og kan ikke nok med det også brukes i alle driftsforhold takket være dens praktiske funksjon og firehjulsdrift!

Kvistkutter greenmech evo165d
Lift fra nitfty150t
Laski-F 460E/27 Stubbefreser
GreenMech EVO 165D

En kraftigere, bedre og mer solid tilhengermontert kvistkutter, eller flishugger om du vil, med innmatingskapasitet på 16cm som leveres med en kraftig 25hk Kubota 4 sylindret dieselmotor skal du lete lenge etter! Bedre blir det ikke! 

Nifty 150 T

En kompakt lift med en transportlengde på bare 5,5 meter og en arbeidshøyde på hele 15 meter! En smidig lift som passer perfekt på trange omgivelser!

Laski F 460E 

En stubbefreser som er perfekt designet for å kutte stubber over og under bakken, til en maks dybde på hele 200mm! 

Mer informasjon om alle våre maskiner finner du på Gantic sin hjemmeside http://gantic.no eller kontakt oss gjerne på telefon 55 31 55 31. Vi er også en sertifisert opplæringsbedrift og tilbyr kurs til bedrifter, offentlige og private, dette har vi gjort siden 1995.