Hopp til innholdet

Anleggsmessa Sør var over all forventning

Anleggsmessa var over all forventning med flere besøkende, både gamle og nye bekjente. Flere var innom og deltok i vår store basketball konkurranse med god vinner ånd. Vi takker for alle bidrag om å vinne 2-dagers cruise med Kiel-fergen, og gratulerer så mye til Ingve Undheim som den verdige vinner av konkurransen. Vi ønsker deg en riktig god tur 😉 

Med oss på messen hadde vi blant annet nyhetene Gantic Tunnellift og Almacrawler løftebord. Disse ble svært godt mottatt og er å finne på neste messe, Dyrskun 8 – 10 september.

På messen delte vi ut gaver fra løftebordene TC1 og Almacrawler til alle deltagere på messen, dette ble svært godt mottatt. Flere fant stor interesse for det unike løftebordet. 

Se video av klatre evnen i trapper til TC1 ved å klikke her.

Vi må også takke for alle gode, morsomme og unike bidrag til bildeveggen vår. Det var flere spennende bilde-ideer som ble utvekslet og noen også gjennomført. Vi gleder oss til å bygge videre på denne på Dyrskun 8-10 september. 

Ta en rask titt på alle de flotte bidragene under, de fortjener en applaus. 

Til slutt takker vi for en fin kveld med middag sammen med alle utstillerne. Det var også et svært godt bidrag av komikeren, som klarte å lokke frem Tommy Jørgensen på scenen. Vi alle fikk oss en god latter og litt tårer. 

Nå forbereder vi oss til neste messe, Dyrskun i september, hvor vi skal ha med oss flere spennende maskiner og en ny konkurranse med flott premie.  Ta gjerne kontakt med oss om du skal eller ønsker å delta på messen. Vi gleder oss til å se dere der. 


Kanskje du kjenner igjen noen bilder? 😉 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *