Hopp til innholdet

Hva er en plukklift, og hvorfor bruke en?

En plukklift er en «vertikal løfter» eller en «mastlift» som er utstyrt med en plukkplattform. Det vil si at det er en lift som løfter rett opp, og den er utstyrt med en plukkplattform, slik at du kan løfte med deg gjenstander i riktig løftehøyde, og på den måten unngå unødvendig og feil belastning på ryggen. Denne typen lift er helt genial til bruk i lager hvor du har trange hyllerader, og gjerne spesielt for dekk og felg forhandlere. Ved å bruke en plukklift kan du enkelt navigere mellom trange hyllerader i et lager, løfte med deg lasten opp på plukkplattformen og enkelt og trygt løfte lasten på plass i hyllen, helt uten å måtte bøye seg ned å løfte «feil» og påføre ryggen unødvendig belastning. Plukkplattformen gjør det også langt lettere å mer effektivt å hente ut varer fra hyllene. Dette vil resultere i at dine arbeidere blir mindre utsatt for uønsket belastning, og det vil kunne ha en direkte effekt på sykefravær i din bedrift. Samt at de vil kunne jobbe langt mer effektivt, og redusere faren for fall og ulykker.

Genial for dekk og felg forhandlere

Våre plukklifter har et meget kompakt design, og er laget av sterke og lette materialer. Kombinerer du dette med at våre plukklifter også kan snu rundt sin egen akse, får du en lift som er meget lett å navigere mellom trange hyllerader og andre trange plasser du vanligvis ikke ville kommet til med en lift. Vil tilbyr også en lang rekke ekstrautstyr til våre plukklifter, slik at våre plukklifter kan tilpasses de aller fleste behov og arbeidsplasser.

Om du er usikker på hvilken plukklift du bør velge til ditt behov kan du ta kontakt med oss i Gantic så kan vi hjelpe deg med å finne den rette liften for deg. Om dine operatører har behov for opplæring i bruk av plukklifter, tilbyr vi også liftkurs ved Gantic opplærings senter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *