Hopp til innholdet

NiftyLift Hybrid Teknologi – Ta vare på miljøet og spar penger!

NiftyLift sin revolusjonerende nye hybrid teknologi gir deg muligheten til å operere liften med ren batteri-drift eller hybrid-drift.

Null utslipp – Mer allsidig

Ved å bruke liften med ren batterikraft blir den en «null-utslipps» maskin som kan brukes både inne og ute ved alle arbeidsforhold, og den kan gjøre jobben stille og helt uten å skade miljøet!

Økonomisk diesel motor – Stor reduksjon i driftskostnader

Ved å bruke hybriddrift, vil maskinen kunne automatisk ta i bruk den elektriske motoren når den trenger det (For eksempel når maskinen skal klatre opp en bratt helning), og på den måten booste den tilgjengelige kraften liften har. Den geniale hybrid teknologien betyr at liften kan bruke en mye mindre diesel motor (kubota 722 – 18 Hk) enn den ellers hadde hatt behov for, noe som reduserer forbruket av drivstoff med opp til 50% (sammenlignet med andre maskiner), og igjen betydelig reduserer driftskostnadene.

Effektivt diesel lade system – Mindre ladetid av batterier

Så lenge maskinen blir driftet av hybridkraft, vil all den overflødige kraften fra dieselmotoren bli overført til batteriene for når de trengs mest.

Rask Lading – Mindre/ingen Nedetid

Takket være den effektive diesel ladingen til hybrid systemet kan batteriene lades opp til 40% raskere enn ved normal lading, noe som betyr at liften kan lade seg selv helt full på bare 4 timer. Dette betyr at en NiftyLift Hybrid kan potensielt være i full drift hele døgnet, ved å bruke den elektriske motoren til å arbeide stille om natten og så ta i bruk hybrid systemet på dagtid for å lade batteriene igjen.

Avansert Eksos rensesystem – Kan brukes i lavutslipp soner

Det avanserte hybrid teknologi systemet inkorporerer også avansert eksos rense system som gir en kraftig reduksjon i CO (Karbonmonoksid), HC (hydrokarboner), partikler (sot) og støy utslipp

Oppsumering

Ved å bruke Nifty Hybrid Lifter vil du spare miljøet, redusere driftskostnader, redusere nedetid, og få en lift som egner seg like bra til både innendørs og utendørs arbeidsoppgaver.

Om du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med oss i Gantic her, eller ringer oss på 55 31 55 31.

Om en a dine operatører har behov for opplæring i bruk av personløftere, tilbyr Gantic Opplæring dette og masse annet i moderne lokaler og et hyggelig miljø med svært erfarne instruktører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *