Hopp til innholdet

Nifty FremdriftsSystem – Sikkert Tilhengermontert posisjonerings system

Introduksjon

Nifty ‘Fremdriftssystem’ er et integrert driftssystem som assisterer med manøvrering og posisjonering av NiftyLift tilhengermonterte lifter. Systemet kan brukes av en enkelt operatør på arbeidsplassen, helt uten å være koblet til en bil.

Drifts systemet opereres fra kontrollene ved siden av hengerfestet, systemet tillater en operatør og maksimerer deres effektivitet ved alle typer oppgaver, ved at han/hun kan fullføre dem helt uten assistanse.

Fordeler

Når systemet er innkoblet, bruker det hydrauliske ‘trommer’ for å vri hjulene for å posisjonere maskinen. Dette gir mer fremdrift enn ved å bruke alternativer som «POWERED JOCKEY WHEELS?!?!», og tillater operatøren og komme seg forbi helninger som uten fremdriftssystemet ville vært umulig å komme til uten assistanse.

Nifty Fremdriftssystem er også laget for å fungere på mykere underlag som gress eller grus, noe som ofte er det underlaget du jobber på ved oppgaver du vanligvis løser med en tilhengermontert lift. Igjen, dette øker drastisk den potensielle effektiviteten du kan ha med en enkelt operatør da ditt eneste alternativ i enkelte tilfeller ville vært å manuelt skubbe/dra den med et helt lag av operatører.

Sikkerhet

Helt uten noen form for assistanse kan en operatør enkelt koble maskinen løs fra hengerfestet, og manøvrere den fra en posisjon til en annen.

Når oppgaven er ferdig kan du ved å bruke Nifty fremdriftssystem, enkelt manøvrere maskinen i posisjon, og koble den til en bil ved bruk av hengerfestet. Alt sammen gjøres enkelt med bare en operatør.

Oppsummering

Nifty Fremdriftssystem gir deg en enkel, sikker, kost effektiv og ikke minst sikker måte for å posisjonere liften på arbeidsplassen, noe som igjen forbedrer effektiviteten av dine operatører.

For mer informasjon kan du ta kontakt med Gantic her, eller ringe oss på tlf: 55 31 55 31

Om en av dine operatører har behov for Personløfterkurs, tilbyr Gantic Opplæring dette og masse annet ved moderne lokaler og svært erfarne instruktører

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *