Hopp til innholdet

Nifty SiOPS – Sikkerhetssystem mot ufrivillige operasjoner

 Lifter gir deg en sikker og effektiv måte å jobbe i høyden. Men, av og til kan operatører uheldigvis greie å posisjonere seg slik at de blir fanget mellom maskinen og omgivelsene rundt, og få overkroppen presset inn mot kontrollene. I ekstreme tilfeller kan dette resultere i at operatøren utfører ufrivillige operasjoner, og i verste fall presse operatøren og maskinen mot objektet som er i veien og forårsaker alvorlige skader på både maskin og operatør.

SiOPS – Stopper maskinens bevegelser momentant

SiOPS systemet reagerer momentant når det merker at operatøren blir presset inn i kontrollene. Ved å fjerne operatørens reaksjonstid, vil SiOPS systemet kraftig redusere potensialet for klemskader.

SiOPS – Eliminerer Vedvarende Ufrivillige operasjoner

SiOPS systemet eliminerer vedvarende ufrivillige operasjoner ved å momentant stoppe alle bevegelser hvis en operatør blir klemt mot liftens kontrollere eller liftens sikkerhetsgjerde. Dette addresserer en kjent faktor i forhold til klemskader i industrien, og gir operatøren en langt større sjans til å unngå skader om uhellet skulle oppstå.

For mer informasjon kan du ta kontakt med oss i Gantic her, eller ringe oss på 55 31 55 31.

Om en av dine operatører trenger sikkerhetsopplæring i bruk av Personløftere, tilbyr Gantic Opplæring dette og mye mer ved moderne lokaler og et hyggelig miljø med svært erfarne instruktører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *