Hopp til innholdet

Gantic arrangerer Norges-premiere på Hoeflon C30e

Vi inviterer til en åpen fagdag for å presentere verdens første 8 tonns minikran med full lithium bateridrift: minikranen Hoeflon C30e. Årets fagdag arrangeres i Drammen den 1. og 2. oktober. 

Hoeflon´s C30e minikran er klar for fremtiden. Selv med en maks løftehøyde på 22,9 meter løfter kranen 1200 kg. På full rekkevidde 20 m og 0 grader har den en imponerende løftekapasitet på 420 kg. Sammenpakket er den allikevel ikke større enn 4,1 m lengde x 1,17 m bredde x 2 m høyde.

Hoeflon-minikraner er løsningen for sikker løfting og installering av tunge materialer på liten plass. Disse kompakte kranene er virkelige kraftstasjoner for et prosjekt hvor det trengs løfting og installasjon av tunge materialer, glass, paneler og stål. Minikranene gjør det mulig å løfte og installere tunge materialer raskt, fleksibelt og ekstremt nøyaktig.

Begrenset plass og minimal tilgang på et prosjektområde var utgangspunktet for designprosessen for Hoeflon-minikraner. De kompakte minikranene kommer gjennom enhver dør eller til og med inn i en person- eller vareheis. Så de kan brukes i hvilken som helst etasje eller til og med på taket av en bygning.

Tid: Den 1. og 2. Oktober 2020

Sted: Fagdagen blir holdt i KIS Kompetanse i Kobbervikdalen 61, 3036 Drammen

Pris: GRATIS

Det blir mulighet for testkjøring med kranen! I tillegg til Hoeflon C30e kommer vi også til å vise Hoeflon C1 og Hoeflon C6. Ta gjerne med noen av de ansate som er brukere/mekanikere på daglig basis, for å oppleve denne unike kranen. 

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *