Hopp til innholdet

Den beste måten å unngå tunge løft; ErgoMover 1500

Transportvogn er et viktig utstyr for ethvert lager eller industri da dette hjelper deg med å flytte last uten at arbeideren selv må løfte. På den måten reduserer man sjansen for personskade som følger av tunge løft. 

Når du skal velge transportvogn er det en del hensyn som må tas. I denne artikkelen hjelper vi deg å velge den rette basert på dine behov. 

ErgoMover 1500 er en elektrisk transportvogn som kan benyttes til å frakte tyngre materialer, slik at brukeren unngår tunge løft. Den kan bidra til mer effektivt arbeid ved flytting av gods på arbeidsplassen. 

Ergo Mover er produsert for å kunne transportere byggematerialer og gipsplater i ulike områder hvor det ikke er mulig å benytte gaffeltruck eller sekkehjul. 

ErgoMover er utviklet ut fra en standard utgave, og deretter er sortimentet blitt utvidet med to ulike under-modeller. Per i dag tilbys ErgoMover i 4 hoved-modeller, med seks ulike under-utgaver. 

 

Hvorfor investere i en ErgoMover?

Det finnes i dag mange ulike typer manuelle transportvogner på markedet. Her kan både pris og kvalitet være varierende basert på trekkraft, løftekapasitet, driftskostnader og brukstid mellom hver lading. I tillegg kan det selvsagt også tilkomme skjulte underliggende kostnader som slitasje på brukernes rygg, skuldre, ben osv.

Ved å investere i en elektrisk ErgoMover transportvogn, vil en bruker alene kunne håndtere tung last opptil 1.500 kg. Arbeidsprosessen blir da langt mer effektiv og smidig.

ErgoMovers ulike modeller og underutgaver, har alle stor trekkraft, krabbestyring (for- og bakaksel styrer samtidig), sikkerhetsbryter på betjeningshåndtaket, dødmann funksjon og de har enkel adgang til alle sikringer. ErgoMover har en driftskapasitet for en hel arbeidsdag, før den må lades opp igjen.  

ErgoMover Go: Perfekt for trange passasjer

Denne transportvognen kan kjøres over ujevne underlag, trange passasjer slik som heiser og smale døråpninger osv. Den har elektrisk framdrift og utstyrt med et lastebrett. ErgoMover Go har transportkapasitet for last opptil 1500 Kg. Den har 4-hjulstyring, og kan brukes både innendørs, utendørs og i litt kupert terreng.

På lasteplanet finnes det strø (Bjelker) som gjør at en lastebil lett kan losse materialer direkte på ErgoMoverens lastebrett.

En annen av undermodellene som produseres er ErgoMover Go Cargo. Den er utstyrt med surrings-øyer rundt hele lastebrettet slik at den er ideell for festing av glasstativ. Da kan man enkelt forflytte glasspartier gjennom smale passasjer.

ErgoMover Go og Sikkerhet

ErgoMover Go sitt betjeningshåndtak er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som overholder strenge sikkerhetsnormer. Nødstopp knappen sikrer brukeren mot klem-skade, og dersom man slipper betjeningsarmen vil ErgoMoveren automatisk stoppe, og forsiktig kjøre fra fører. Dette kaller vi dødmann funksjonen.

ErgoMover Go leveres med innebygget batterilader og støpsel for lading i stikkontakt etter endt bruk. ErgoMover Go leveres med to strø og fire støtter som er sammen-fellbare.

ErgoMover Lift & Go: Med hydraulisk løft av lastebrettet

Er en oppgradert versjon av ErgoMover Go med 150 mm hydraulisk løft av lastebrettet. Den er utviklet for å gi en mer effektiv arbeidshverdag med redusert tidsforbruk for arbeiderne med å frakte f.eks. gips direkte fra lastebilen til gipsbrukken, uten fysisk belastning for brukeren. ErgoMover Lift & Go har en løftekapasitet på inntil 1.500 kg.

ErgoMover med fjernkontroll: Perfekt for å laste lengre materialer der det er begrenset plass

Den nyeste av modellene er ErgoMover Trådløs. Den passer perfekt i ulike miljøer hvor det er begrenset plass men hvor man likevel ønsker å frakte lengre materialer. Man kan benytte fjernkontroll med ledning eller trådløst. 

Den leveres som ErgoMover Go eller ErgoMover Lift & Go. Begge utgavene kan leveres med Manuell 360° sving av plattform.

ErgoMover Manipulator: Den perfekte gipsvognen

Denne kan sies å være den perfekte gipsvognen. Fullastet med gips kan den heve/senke lasteplanet opptil 150mm, i tillegg til å vippe 90 grader i loddrett posisjon. Platene på inntil 3000mm kan flyttes over i ekstrautstyret ErgoHjullaster, slik at ErgoMover frigjøres til ny last.

Ved montering av gips kan man bruke ErgoMonter. Ved å løfte ErgoMover Manipulator i loddrett posisjon kan man kjøre ErgoMonter mellom gaflene og hente gipsplatene slik at de kan transporteres til veggen hvor de skal monteres. 

ErgoMover Go OEM: Fås også uten lastebrett

Det er nå også mulig å få kjøpt en ErgoMover Go undervogn uten lastebrett. Det gir mulighet til å tilpasse vognen fullstendig etter egne ønsker og behov. Undervognen har alle de samme gode egenskapene fra en ErgoMover Go.

De seks undermodellene som leveres: 
* ErgoMover Go – med en 360° svingbar plattform til endeløs lastrotasjon.  Velegnet for trange områder.
* ErgoMover Go Cargo – med stor plattform og løfteøyer. Ideell til transport av glasstativ.
* ErgoMover Go XL – til 2x1m kjøre plater for lift.
* ErgoMover Go XL Low – lav modell med 2×1 plattform som gir mulighet for å transportere gods på 2 euro palle-lengder.

* ErgoMover Lift & Go – med en 360° svingbar plattform til endeløs lastrotasjon. Ytterst funksjonell når f.eks. gipsplater skal avsettes på gipsbukker.
* ErgoMover Lift & Go Flex – Gir mulighet for innstilling av bordet etter behov. Bordet har 3 forskjellige utdrag: 1.777mm, 2.270mm eller 2.470mm.

Ekstrautstyr:
ErgoMonter og ErgoHjullaster. 

Ta kontakt på post@gantic.no så hjelper vi med å finne den perfekte transportvognen for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *