Hopp til innholdet

Vi gratulerer Renta med ny teleskoptruck fra Snorkel – Den første som er bestilt av Gantic i Norge!

Snorkel teleskoptruck til Renta

Fredag, 23.april kunne Renta hente sin splitter nye Teleskoptruck fra Snorkel (Snorkel SR 626E) solgt av Tore Legreid fra Gantic AS. Dette er den første som er bestilt av Gantic i Norge og vi er veldig stolte av å kunne levere denne til vår gode kunde, Renta.  

Snorkel SR 626E

SR 626E er den elektriske versjonen av denne kompakte teleskoptrucken for ujevnt terreng. Den har firehjulstrekk og er drevet av litium-ion batterier som sørger for utslippsfri og lang driftstid. Denne teleskoptrucken er støyfri og nullutslipp, som gjøre den passende for innendørsbruk. Den er like rå som dieselversjonen og kan løfte opptil 2600 kilo. Den når høyder på opptil 5,79 meter og kraftige dekk som griper godt, er denne enkel å manøvrere.  

Tore Legreid gratulerer Renta med ny maskin fra Snorkel. Gantic er stolt distributør av denne fossilfrie, grønne maskinen fra Snorkel.

Nøkkelord

  • Litium – ion batterier
  • 4-hjulstrekk 
  •  4-hjulsstyring 
  • Lukket førerhus
  • Servostyring
  •  Proporsjonal styrespak
  • Enkel å betjene og vedlikeholde

Gantic satser på miljø

Vi i Gantic AS er veldig stolt over å kunne levere innovative, miljøvennlige produkter slik som denne maskinen. Vår målsetting er å fortsette å levere god kvalitet og skape verdi for våre kunder, levere innovative kvalitetsprodukter og service med fokus på å redusere miljøpåvirkningen. 

Ønsker du å vite mer om våre elektriske maskiner? Kontakt oss her eller ring oss på telefon 55 31 55 31

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *