Hopp til innholdet

Lastebilkrankurs hos Gantic på Ågotnes

Lastebilkrankurs deltakere

Stine Mette er en av kursdeltakerne som har valgt å ta lastebilkrankurs her hos Gantic. Hun forteller at hun er veldig fornøyd med opplegget og har allerede lært mye. – Det er helt nydelig å ta kurs her! Lærerne er veldig flinke og gjør at det er lett å forstå hvordan en gjør ting, forteller hun. 

Etter fullført teori mod. 2.8 og praktisk bruk mod. 3.8 ved G8 kurs, må deltakeren ha praktisk opplæring på lastebilkran. Denne opplæringen kan tas sammen med fadder i egen bedrift 40 timer, eller hos Gantic i 24 timer, før oppkjøring. 

-Jeg valgte Gantic som kursarrangør på grunn av praksisen. Jeg syns det gjøres under tryggere rammer enn dersom jeg skulle gjort det med en fadder i bedriften, forteller Stine Mette. 

Kursdeltaker øver seg på kran
Elev prøver simulatoren

Gantic har i tillegg flotte kurslokaler, stor opplæringshall og tre moderne simulatorer hvor elevene får en sikker tilnærming til maskiner ved å kjøre simulatortrening som en del av opplæringen.

En annen deltaker på Lastebilkrankurset, Daniel, prøver ut en av våre simulatorer. Han er enig med Stine Mette i at lærerne er dyktige og flinke til å lære fra seg. – De forklarer ting på en måte som gjør det enkelt å forstå, forteller han. 

For å finne ut hvilke kurs vi har og når neste kurs holdes, kan du trykke her. 

For spørsmål og mer informasjon kan du kontakte kursarrangør her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *