Hopp til innholdet

Helelektrisk bomlift for ulendt terreng!

Zoomlions første helelektriske knekkarms-bomlift for tøffere terreng. Passer utmerket for arbeidsoppgaver i høyden i et terreng som krever en tøffere maskin. Denne bomliften kan brukes i tettbebygde strøk, som f.eks i bysentrum, takket være nullutslipp og lavt støynivå.

Den nye maskinen fra Zoomlion har en to-seksjons teleskopisk bom og en knekkarmsjibb på 1,53 meter som gir en arbeidshøyde på 17,8 meter. Maksimal rekkevidde er 9,7 meter med en topphøyde (opp og over) på nesten åtte meter og en kurv som har en kapasitet på 250 kg. 

Maskinen får strøm fra en 48 volt 320A/h batteripakke som mater AC-motorer med firehjulsdrift. ZA16JERT har en total bredde på 2,3 meter, en total lengde på 7,7 meter og en sammenpakket høyde på 2,23 meter. Som standard følger det blant annet med et innebygget diagnosesystem med en 4,3 tommers skjerm. 

For mer informasjon eller hjelp med å finne en lift som passer dine behov, ta kontakt på epost post@gantic.no eller kontakt oss på telefon 55 31 55 31

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *