Hopp til innholdet

Maskinførerkurs M1-M6

Gravemaskin
Drømmen om å føre store maskiner som gravlaster og dumpers er enklere enn du tror!
Maskinførerkurs passer ypperlig for deg som vil være fører av anleggsmaskiner i klasse M1-M6. Dette kurset er obligatorisk og kan åpne et hav av muligheter i jobbsammenheng. Målet med kurset er å gi grunnleggende sikkerhetsopplæring for operatør av anleggsmaskin slik at ulykker kan unngås. 
Kan gi økt sjanse for jobb

Ettersom entreprenør- og anleggs firmaer krever sertifisert sikkerhetsopplæring i en eller flere av klasse M1-M6 på sin arbeidsplass, står du kanskje enda sterkere som jobbsøker med dette kurset i bunn. Vi stiller med konkurransedyktige priser på kurs slik at du skal være et steg nærmere drømmejobben din. 

gravemaskin og dumper
Kursets innhold 

På kurset får man innføring i sikkerhet, ansvar og kontroll, riktig og effektiv bruk av maskinene for å unngå farer på liv og helse, samt unngå brekkasjer på utstyr. Teorikurset varer i 5 dager. Etter fullført teorikurs må deltakeren ha praksis enten i bedrift sammen med fadder eller her hos oss på Gantic i 32 timer før oppkjøring. Uansett vil vi gledelig hjelpe deg med å komme i boks med godkjent bevis!

Klasser som blir dekket av teorien for Maskinførerkurs:
  • M1 – Doser
  • M2 – Gravemaskin
  • M3 – Veihøvel
  • M4 – Hjullaster
  • M5 – Gravelaster
  • M6 – Dumper
  • M20 – Andre masseforflytningsmaskiner
Maskinførerkurs
Kontakt oss gjerne på telefon 55 31 55 31 eller send oss en epost på booking@gantic.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *