Hopp til innholdet

Førjulsbesøk på fabrikken til Niftylift

Vi kastet oss på et fly i en hektisk førjulstid, og satte kursen mot London. Formål og destinasjon var omvisning og test av maskiner på fabrikken til Niftylift Ltd. Vi fant frem til fabrikken uten større problemer, til tross for mindre utfordringer i form av at alle bilene av en merkelig grunn kjørte på feil side av veien.

Niftylift Ltd er Europas største produsent av lifter, og leverer maskiner av høy kvalitet i hele verden. De utvikler og produserer alle maskiner på sine svært moderne fasiliteter i Milton Keynes.

Gantic AS har en lang relasjon med Niftylift som strekker seg over 30 år, og vi er svært stolte av å kunne samarbeide med Niftylift, som har vunnet flere priser for sine innovative løsninger. Vi takker for et godt opplegg og flott opphold, og ser frem til å levere alt av spennende maskiner fra Niftylift i årene som kommer.

nifty tree

Med dette ønsker vi alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig God jul og et godt nytt år! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *