Hopp til innholdet

30 års jubileum for Gantic med Niftylift

For å markere anledningen 30 års jubileum besøkte del-eier av Gantic, Tommy Jørgensen og resten av salgsteamet vårt, hovedkvarteret til Niftylift i Milton Keynes i England sist uke. Der overrakte Tommy Jørgensen en minne plakett til Niftylifts John Keely for å markere det 30 år lange samarbeidet.

Vårt langsiktige partnerskap med Niftylift er et utmerket eksempel på vellykket internasjonalt forretningssamarbeid. Vår felles forståelse av høykvalitetsprodukter, vår evne til å reagere fleksibelt på endringer i markedet, og vår lidenskap for å yte den beste servicen er nøkkelen til felles suksess.

Takk til alle på Niftylift fra alle oss i Gantic Norge!

niftylift og gantic
HILSEN FRA NORGE: Hyggelig plakett og troll i trebåt.

På plaketten står følgende: Vi feirer 30 år med vellykket samarbeid

Vårt langsiktige partnerskap med Niftylift er et utmerket eksempel på vellykket internasjonalt forretningssamarbeid. Vår felles forståelse av høykvalitetsprodukter, vår evne til å reagere fleksibelt på endringer i markedet, og vår lidenskap for å yte den beste servicen er nøkkelen til felles suksess.

Takk til alle på Niftylift fra alle oss i Gantic Norge

Testing av maskiner: (fv) Preben Thorsen og David Lindberg
Omvisning på fabrikken: Avbildet er Tommy Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *