Hopp til innholdet

NYHET – GravityJoe!

Du vet den følelsen når du arbeider med boring eller meisling eller andre lignende verktøy? Den brennende smerten i armen når du holder verktøyet i en viss posisjon litt for lenge? La oss unngå det. Vi har nemlig fått inn din fremtidige beste arbeidskamerat – GravityJoe! 

GravityJoe er et helt nytt produkt som fungerer som et hjelpemiddel verktøy. Den gjør det enklere å bruke tunge elektroverktøy opptil 20 kg innen mange arbeidsområder. Den er utviklet som et hjelpeverktøy for blant annet boring og meisling, men kan i alle hovedsak brukes til alle typer verktøy. HMS er et økende fokus på de fleste arbeidsplasser, og GravityJoe passer dermed perfekt hos f. eks. utleiefirma og anleggsbedrifter, men også alle andre med et behov for et slikt hjelpeverktøy. 

Ta kontakt med en av våre selgere for ytterligere informasjon eller flere spørsmål.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *