Hopp til innholdet

Kurs / utdanning

lærlingtreff øygarden kommune

Gantic tar samfunnsansvar

– Vi trenger flere mekanikere i lift bransjen, sier fagligleder Tommy Jørgensen.

Arbeidstilsynet vil gi strengere reaksjoner på brudd ved arbeid i høyden

Arbeidstilsynet gir klare indikasjoner på at de vil gi strengere økonomiske konsekvenser for ulovlig arbeid i høyden. Til og med bedrifter som får arbeidet sitt stanset grunnet overhengende fare for liv og helse må regne med en større reaksjon fra arbeidstilsynet i tiden fremover.

Slike overtredelser er selvfølgelig veldig alvorlig og kritikkverdige, noe arbeidstilsynet også mener. Bedrifter må derfor regne med reaksjoner på et minimum av 50.000 kroner med en øvre grense på 1,4 millioner kroner for brudd på reglementet rundt arbeid i høyden.Les mer »Arbeidstilsynet vil gi strengere reaksjoner på brudd ved arbeid i høyden

Har du husket å fornye varme arbeider sertifikatet ditt?

Varme arbeider sertifikat blir registrert og utstedt av norsk brannvernforening til de som har utført og bestått opplæring av en godkjent opplærings bedrift.

Et varme arbeider sertifikat som er utstedt av norsk brannvernforening er gyldig i 5 år. Fornyelse av et varme arbeider sertifikatet skjer gjennom et oppdateringskurs som avholdes av godkjente instruktører. Norsk brannvernforening sier at du må fornye før utløpsdato på sertifikatet, og at du kan utføre resertifiserings kurset inntil 6 måneder før utløpsdato uten at det påvirker datoen for neste utløpsdato, så det ingen grunn til å ta sjanser med å utsette det til siste liten!Les mer »Har du husket å fornye varme arbeider sertifikatet ditt?